Η εταιρεία μας

Κάπως έτσι, ξαναγράφοντας το μύθο, κάπου εκεί στην καρδιά της Μακεδονικής Γης, στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, δημιουργήσαμε με πολλή αγάπη και μεράκι μια οικογενειακή επιχείρηση βιολογικής καλλιέργειας αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών όπως θυμάρι, φασκόμηλο, μελισσόχορτο, μέντα, ύσσωπο κ.α., καθώς επίσης και την ξακουστή για τη μοναδικότητα της σε όλο τον κόσμο Ελληνική ρίγανη.

Βασικός μας στόχος είναι να αναδείξουμε τη θεραπευτική και διατροφική αξία των βοτάνων στο σύγχρονο άνθρωπο και να καταφέρουμε να δημιουργήσουμε οικολογική συνείδηση, επιλέγοντας να χρησιμοποιούμε βιολογικά προϊόντα απαλλαγμένα από χημικές ουσίες και επεξεργασίες.

Εφαρμόζοντας μόνο φυσικές καλλιεργητικές μεθόδους και τεχνικές σεβόμενοι πάντα το περιβάλλον, συλλέγουμε τα καλύτερα ποιοτικά βιολογικά προϊόντα ελεγμένα από οργανισμό πιστοποίησης.
Η επιχείρηση μας προσφέρει εγγύηση της ποιότητας των προϊόντων της και υπόσχεται ότι θα ανταποκρίνεται πάντα στις τρέχουσες ανάγκες του καταναλωτή.
Η Kirkiherbs σας προσκαλεί όλους – λάτρεις και μη της υγιεινής διατροφής, χορτοφάγους, μικρούς και μεγάλους – σε ένα ταξίδι μοναδικών αρωμάτων και γεύσεων.